Meatpacking District – המיטפקינג דיסטריקט היא אחת השכונות המגניבות בניו יורק. בתרגום חופשי השכונה נקראת "מחוז אריזת הבשר", וזאת על שם משחטות הבשר ובתי האריזה שאפיינו את השכונה ברוב המאה ה- 20, עד שבסוף שנות ה-90 האיזור עבר שינוי גדול. החלו להפתח בוטיקים יוקרתיים, מסעדות גורמה, מועדונים טרנדיים, ובתי מלון מובילים, כל זאת על פני מדרכות מרוצפות באריחים משתלבים, המקנים לשכונה אווירה ביתית. רוב בתי העסק העוסקים בבשר נסגרו, והשכונה, המוגדרת על ידי הרשויות כאיזור היסטורי, הפכה לאחת השכונות האופנתיות בניו יורק – מוקד שופינג ביום וחיי לילה סוערים.
זו אחת השכונות שאני ממליצה לשהות בהן בניו יורק, מלונות שאני ממליצה עליהם בשכונה: Gansevoort, Maritime, The Standard, ולחצו כאן לבתי מלון נוספים במיטפקינג דיסטריקט
שכונת ה- Meatpacking District ממוקמת בצפון הווסט וויליג' – בין רחוב ווסט 14 מצפון, לרחוב גנסוורט מדרום, ובין נהר ההדסון ממערב, לרחוב הדסון במזרח, ויש ממנה כניסה (ויציאה) להייליין. השכונה צמודה לצ'לסי על כל הגלריות, והיום מוזיאון הוויטני גם הוא בשכונה. יש אפשרות להרשם לסיור קינוחים במיטפקינג והסביבה או לסיור אוכל במיטפקינג והסביבה, שניהם נהדרים ובאנגלית.
לחצו כאן להוראות הגעה למיטפקינג דיסטריקט על מפת גוגל



Booking.com